Vanliga frågor & svar

Vem kan ta del av DogEductus?
– Vi riktar oss både till dig som arbetar professionellt som hundinstruktör och till dig som privatperson som vill komma igång med din vardagslydnadsträning. DogEductus är öppet för alla som vill träna sina hundar och bli inspirerade!

Ersätter er tjänst vanliga hundkurser? 
– Nej, vår tjänst är till för att hjälpa till att utveckla hundkurser – inte göra att det hålls färre. Här hittar du inspiration till nya övningar, påbyggnader och idéer till kursupplägg. Alla har dessutom inte möjlighet att gå vanliga kurser, men i vår övningsbank hittar du enkelt de övningar du behöver och du kan sen träna hemifrån när du själv har tid.

Vad kostar det att få tillgång till övningsbanken?
– Aktuella priser hittar du under Priser

Jag har glömt bort mitt användarnamn och lösenord. Vad gör jag nu?
– Om du har glömt bort ditt lösenord klickar du bara på ”Glömt lösenord” på inloggningssidan. Du får sedan fylla i din mailadress eller ditt användarnamn och får sedan ett mail skickat till dig för att återställa ditt lösenord. Om du har glömt bort ditt användarnamn – kontakta oss på info(at)dogeductus.se så hjälper vi dig.

Hur betalar jag?
Kortköp
Välj paketet och klicka på ”Betala med kort”-knappen och du blir slussad till en säker sida på DIBS där du registrerar dina kortuppgifter. Därefter klickar du på gröna knappen ”Betala” hos Dibs och köpet genomförs. Om köpet blir bekräftat hos Dibs erhåller du access till Vardagslydnadspaketet och samtidigt får du ett kvitto från DogEductus till den mailadress du registrerat under Min Profil. DogEductus sparar inte några uppgifter och vi ser aldrig dina kortnummer.

Fakturaköp

Välj paket och klicka på ”Betala med faktura”-knappen och en beställning skickas till DogEductus, samtidigt erhåller du en orderbekräftelse till den mailadress du registrerat under Min Profil. Efter sedvanlig kreditprövning aktiverar DogEductus ditt medlemskap och vi skickar ett bekräftelsemail och du kan logga in med ditt användarnamn och lösenord som du valde när du registrerade dina personuppgifter.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Du går in under Mina Köp och längst ner har du din orderhistorik. Klicka sedan på avsluta abonnemang, så kommer ingen ytterligare dragning på ditt kort ske.

Är det säkert att betala med kort?
– Ja, det enklaste, säkraste och snabbaste sättet att betala med är DIBS. Du uppger kortnummer, giltlighetstid, CVC-kod men inga uppgifter sparas hos DogEductus och dina uppgifter hanteras tryggt via DIBS. Vi accepterar Visa, Mastercard, Visa Electron och Maestro. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel DIBS som är certifierade enligt PCI-DSS.

Jag vill köpa er tjänst till instruktörerna som arbetar på min hundskola, kan jag betala alla samtidigt?
– Ja, kontakta oss på Dogeductus för att erhålla en offert och betala via faktura. Därefter skickar vi en unik kod som du kan ange som betalningsalternativ och därefter lägger vi till de användare som skall ha tillgång till verktyget.

Hittar du inte svaren du söker – kontakta oss.